Ammunition


Her på siden finder du vores udvalg af forskellige slags ammunition, til forskellige slags våben. Vi har blandt andet riffelpatroner, haglpatroner, salonpatroner, lufthagl, pistol ammunition og andet ammunition til jagt og træning. Blandt vores udvalg finder du også ammunition som Guntex FMJ, RWS 22 samt RWS Startpatroner i 2 forskellige modeller. Find din valgte ammunition som passer til dit våben nedenfor i en af vores kategorier.

Bemærk!
Ammunition sendes ikke med posten, ammunitionen skal afhentes i butikken.

Vores åbningstider er:
Man-fre 10-17.30 lør 9-13.00

Klik på en af kategorierne for at se vores udvalg af ammunition fra Lapua og Norma, samt vores udvalg af haglpatroner og salonriffelpatroner.

Det er naturligvis vigtigt, at du som jæger finder den helt rigtige ammunition til dit våben. Selvom du måske ikke har skænket det en tanke, er der naturligvis regler for, hvilken ammunition der må anvendes til de forskellige slags våben. Hos Pamhule Jagt og Fiskeri er vi eksperter i jagt og jagtudstyr, og derfor er vi naturligvis også kompetente til at rådgive dig om ammunition til netop dit våben. Hvis du køber din ammunition uden at rådføre dig med vores personale, anbefaler vi, at du iagttager reglerne på området. Reglerne findes i Bekendtgørelse om våben og ammunition, der må anvendes til jagt mv. (BEK nr. 1271 af 17/12/2012). Som bilag til bekendtgørelsen er desuden offentliggjort eksempler på, hvilke riffelkalibre der må anvendes til jagt på og regulering af de enkelte vildtarter.

Har du spørgsmål om ammunition er du meget velkommen til at kontakte os hos Pamhule Jagt og Fiskeri på telefon 26124547. Uanset hvilket spørgsmål du måtte brænde inde med, kan vi med garanti være behjælpelige. Også i denne situation gør vi dog opmærksom på, at ammunition, med undtagelse af luftgeværhagl, ikke sendes med posten. Uanset dette, besvarer vi dog gerne spørgsmål om ammunition, ligesom du er meget velkommen til at ringe og høre, hvad vi har på lager af ammunition, inden du kører mod vores fysiske butik i Marstrup, Haderslev. Der er naturligvis ingen grund til at køre forgæves, og vi bestræber os derfor på hele tiden at de forskellige slags ammunition hjemme, som vises på vores hjemmeside. Ud over ammunition til jagt, finder du hos Pamhule Jagt og Fiskeri også træningsammunition. Ammunitionen til dette formål er af mærket Guntex, og forhandles i 8 gram og 9,7 grams udgaverne.

Uanset hvilken slags ammunition du anvender, vil dit våben efter jagtsæsonen have brug for at blive rengjort. Alt efter ammunition er der nogle våben der har mere brug for en kærlig hånd end andre, men vi anbefaler dog at våbnet plejes. Til dette formål kan Pamhule Jagt og Fiskeri tilbyde dig et stort udvalg af forskellige våbenolier. Uanset hvilken effekt olien skal have på dit våben kan vi også være behjælpelige med valg heraf. Hvis du er en garvet jæger og derfor ikke har brug for rådgivning fra vores kompetente personale, kan du bestille olien online på vores webshop. Olien findes under fanebladet jagtudstyr. Når du har fundet den rette ammunition til dit våben, vil det ofte være en god idé at anskaffe sig en ammunitions- eller patronkasse. Kasserne forhandles til enhver kaliber og både til riffel- og haglpatroner. Også ammunitionskasserne er placeret under fanebladet jagtudstyr på vores hjemmeside, hvor du ligeledes vil finde patronholdere til bælter og kolber.

Angående opbevaring af ammunition henviser vi til Bekendtgørelse om våben og ammunition mv. (BEK nr. 1248 af 30/10/2013). Ifølge dennes § 22, stk. 2 skal ammunition til skydevåben opbevares i sikringsskabe, boksrum mv. Krav til disse sikringsskabe og boksrum findes i bestemmelsens stk. 3 og stk. 4.