Jagttøj


Mangler du et nyt sæt jagttøj i top kvalitet? I så fald burde du taget et smut forbi Pamhule Jagt & Fiskeri. Hos Pamhule Jagt & Fiskeri har vi nemlig et stort udvalg af professionelt jagttøj, uanset om du mangler windbreakers, veste, bukser, jakker eller andet jagttøj. Vores udvalg indeholder to af de absolut bedste mærker på markedet, nemlig Härkila og Seeland.

Härkila er kendt og respekteret for at producere kompromisløst jagttøj. Oprindeligt producerede Härkila nemlig kun jagttøj til de svenske jægere og på grund af den barske svenske natur, var Härkila nødt til virkelig at sætte fokus på kvaliteten i deres jagttøj. Folkene bag Härkila er alle selv passionerede jægere og de ved om nogen, hvad der derfor skal til for at producere jagttøj af en unik kvalitet. På grund af den høje kvalitet er jagttøj fra Härkila ikke et af de billigste mærker på markedet, men den høje kvalitet og de unikke funktioner gør at jagttøj fra Härkila altid bør være i overvejelserne hos den seriøse og kvalitetsbestemte jæger.

Det andet mærke som vi hos Pamhule Jagt & Fiskeri fører, er mærket Seeland. Seeland er kendt for at producere de mest alsidige og fleksible kollektioner inden for jagttøj. Seeland er nemlig bevidste om at jægere har forskellige behov, alt efter om det regner, sner eller om solen bager. Seeland arbejder efter devisen om at en jæger skal kunne stole på sit jagttøj og Seeland er derfor et af mærkedes mest populære mærker og kendt og elsket af utallige jægere som et sikkert valg af jagttøj i særklasse.

Både Härkila og Seeland er mærker, som hver i sær har specialiseret sig på forskellige områder inden for jagttøj og det er derfor en god ide, at sætte sig grundigt ind i begge mærker, før der træffes et valg om hvilket mærke, der skal stå i dit nye jagttøj. Hvis du vil være helt sikker i dit valg, kan du også kontakte os eller komme forbi vores store jagtbutik i Marstrup, Haderslev hvor du kan se og prøve vores mange forskellige windbreakers, veste, bukser, jakker og andet jagttøj. Det er altid en god ide at få vejledning til hvilket jagttøj du skal vælge, da udvalget er meget stort og da vores personale er eksperter i at svare på spørgsmål og i at rådgive dig om valg af jagttøj.

I vores sortiment finder du jagttøj til såvel voksne som børn og både til mænd og kvinder. Ud over jakker og bukser indeholder sortimentet også hættedisser, vanter, skydebriller, skjorter og slidstærke gummistøvler. Alt efter terrænet er det vigtigt, at man som jæger sørger for noget solidt fodtøj. Hvis man fra start har kolde eller våde fødder, kan det være svært at holde fokus, og det kan gå ud over jagten. Vi anbefaler derfor, at man inden man køber fodtøj nøje overvejer hvilket terræn man ønsker at gebærde sig i. I områder med mange vandhuller og søer kan det være en god idé at vælge en all round gummistøvle. I hvert fald er det vigtigt at støvlen er vandafvisende. I andre situationer kan en læderstøvle være det ideelle jagtfodtøj, ligesom en solid sandal kan være det perfekte valg til en fisketur på en varm sommerdag. I vores sortiment af jagtfodtøj finder du også pleje til dit jagtfodtøj, der sikrer dette en længere levetid.

I sortimentet af jagttøj finder du påklædning til både sommer og vinter, og vi er derfor leveringsdygtige i jagttøj der dækker netop dit behov.

Se vores store udvalg af jagttøj her

Vi har helt sikkert jagtbeklædning, som opfylder dine ønsker og behov hos Pamhule Jagt & Fiskeri.

Butikkens åbningstider er:
Mandag-fredag 10:00-17.30
Lørdag 09:00-13.00


Vores åbningstider er:
Man-fre 10-17.30 lør 9-13.00