Luftgeværer


Leder du efter et luftgevær i høj kvalitet, men til en god pris? Så bør du tage et kig på Pamhule Jagt & Fiskeris store udvalg. Vi har nemlig et stort udvalg af kvalitets luftgeværer fra nogle af de førende leverandører på markedet. Vi har luftgeværer for en hver smag og til et hvert behov. Vi har luftgeværer til jagt, til skadedyrsbekæmpelse, til hobby – ja vi har til det hele og det er uanset om du mangler et begynder-luftgevær eller om du er en kræsen kender.

Vi har kun de bedste og mest populære mærker, som for eksempel:

Gamo
• Hatsan
Weihrauch
• Baikal

Derudover har vi også et stort udvalg af forskelligt tilbehør til luftgeværer.

Husk at du skal være over 18 år for at købe luftgeværer og derfor skal du i forbindelse med køb af luftgeværer fremvise billede ID i form af pas eller kørekort. Bestiller du et af vores luftgeværer via vores webshop skal du sende en kopi af dit billede ID på fax til 74576073 eller på mail til pamhulejagt@iversen.mail.dk.

Vigtig info angående luftvåben: Siden den 1. juni 2012 har der været en kraftig ændring vedrørende lovgivning omkring luftvåben. Der blev det nemlig bestemt at en person overtræder våbenloven ved at indføre, anvende, fremstille, erhverve, besidde eller bære et luftgevær, hvis ikke man har en skriftlig tilladelse fra politiet, et jagttegn eller er medlem af en skytteforening.

Rent praktisk betyder det, at såfremt man allerede har et kraftigt luftvåben, skal dette anmeldes til politiet senest 1 år efter de nye reglers ikrafttræden, dvs. den 1. juni 2013. Såfremt man erhverver sig et luftvåben efter den 1. juni 2012, skal dette anmeldes senest 8 dage efter. Kraftige luftvåben defineres som større end 4,5 mm.

Fremover vil luftvåben med en kaliber større end 4,5 mm kræve en våbentilladelse. Luftvåben med en kaliber større end 4,5 mm klassificeres rent juridisk i samme kategori som haglvåben, rifler, pistoler, etc., og skal således også opbevares i godkendt våbenskab. Du finder vores våbenskabe under jagtudstyr på vores hjemmeside. For almindelige luftvåben i kaliber 4,5 mm (eller derunder) sker der ingen ændringer. Disse kan erhverves som hidtil, såfremt man er over 18 år. Under fanen luftgevær på vores hjemmesider findes udover luftgeværer forskellige former for udstyr hertil. Udstyret spænder bredt, og du finder således alt fra kikkerter til luftgeværer til hagl og rensesæt.

Når du som jæger har erhvervet dig et våben, er det vigtigt at vedligeholde dette. Derfor har vi hos Pamhule Jagt og Fiskeri et stort udvalg af våbenolie. Våbenolie rengør og plejer skydevåbnet. Med en olie som renser, beskytter og smører dit våben sikrer du våbnet en længere levetid. Når jagtsæsonen er ovre, og dit våben skal lagres udenfor sæsonen er det en god ide at erhverve sig en god våbenolie, der kan løsne og fjerne krudtrester og fjerne fugt. Vores sortiment byder både på olie i sprayform og olie i almindelig flydende form. Er du i tvivl om, hvilken våbenolie du skal vælge til dit luftgevær, står vi hos Pamhule Jagt og Fiskeri klar til at rådgive dig.

Hos Pamhule Jagt og Fiskeri kan du udover nye jagtgeværer erhverve dig et brugt et af slagsen. Er du i tvivl om hvilket luftgevær du skal vælge, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 26124547 eller til at komme forbi vores store jagtbutik i Marstrup, Haderslev, og få en snak om hvilket luftgevær, som vil passe lige præcis til dig. Det er altid en god ide at få vejledning til hvilket luftgevær du skal vælge, da udvalget er meget stort og da vores personale er eksperter i at svare på spørgsmål og i at rådgive dig om valg af luftgevær.

Butikkens åbningstider er:
Mandag-fredag 10:00-17.30
Lørdag 09:00-13.00