Jagtgevær


Er der gemt en indre skytte eller jæger i dig? Så burde du tage et kig på vores store udvalg af forskellige jagtgeværer. Hos os finder du nemlig et stort udvalg af jagtgeværer fra en række af de bedste leverandører på markedet. I vores udvalg af jagtgeværer finder du alle gængse jagtkalibre på markedet: kal. 12, kal. 16 og kal. 20. Vi har jagtgeværer til både nybegynderen, men også til den garvede jæger eller skytte, som går på flugtskydningsbanen. I vores sortiment finder du jagtgeværer fra en lang række kendte mærker, for eksempel Maverick, Lincoln, Baikal, Bettinsoli, Khan og Armsan.

Vores udvalg af jagtgeværer er sorteret i kategorierne nye jagtgeværer og brugte halvvåben. Derudover finder du en speciel kategori med gode tilbud på både brugte og nye jagtgeværer. I alle kategorierne finder du både et jagtgevær til nyjægeren såvel som til erfarne jæger, der ønsker det bedste af det bedste. Vi forhandler jagtgeværer både via vores online jagtbutik, men også via vores fysiske jagtbutik i Marstup, Haderslev. Begge butikker har et stort udvalg af alt hvad hjertet begærer inden for jagtydstyr, fiskegrej og så selvfølgelig jagtgeværer. Det er dog ikke længere muligt at sende jagtvåben med posten, så derfor skal alle jagtgeværer afhentes i butikken.

Er du i tvivl om hvilket jagtgevær du skal vælge, så kontakt os eller kom ned i vores store jagtbutik. Så finder vi sammen en løsning og finder det helt rigtige jagtgevær, som passer lige til dig uanset om det er kaliber 12, 16 eller 20. Det er altid en god ide at få vejledning til hvilket jagtgevær du skal vælge, da udvalget er meget stort og da haglgeværet skal passe til den jagtform, som du dyrker.

Vores personale er eksperter i valg af jagtgevær og vi står naturligvis altid klar med gode råd og vejledning, så du får det jagtgevær, som passer til dine behov. Har du andre jagtrelaterede spørgsmål, er du naturligvis også velkommen til at kontakte.

Butikkens åbningstider er:
Mandag-fredag 10:00-17.30
Lørdag 09:00-13.00

Du kan også klikke her og selv kigge nærmere på vores lækre udvalg.

Som nævnt ovenfor, er det ikke længere muligt at sende jagtgeværer med posten. Jagtgeværer kan således kun erhverves ved personligt fremmøde i butikken i Marstrup, Haderslev. Vi forhandler ikke jagtgeværer til personer uden gyldigt jagttegn eller våbentilladelse, og det er derfor vigtigt, at du medbringer billede ID i form af pas eller kørekort ved køb heraf. Hvis du bestiller dit jagtgevær via vores hjemmeside, kan du sende kopi af pas eller kørekort per fax til 74576073 eller via mail til pamhulejagt@iversen.mail.dk.

Selvom vi ikke sender jagtgeværer med posten, er du som sagt naturligvis velkommen til at henvende dig telefonisk til os, hvis du har spørgsmål angående jagtgeværer. Hvis du har et bestemt jagtgevær for øje, kan det være en god ide at ringe til vores fysiske butik og sikre dig, at geværet er på lager, hvis det ikke bestilles via hjemmesiden. Kommer du langvejs fra er det ærgerligt at køre forgæves. Skulle det alligevel være tilfældet, prøver vi at finde et andet jagtgevær til dig, som matcher dine ønsker og behov, uden du nødvendigvis skal gå på kompromis med dine personlige krav til våbnet. Uanset hvilket spørgsmål du måtte have på hjertet angående jagtgeværer, er vi dig gerne behjælpelige på telefon 26124547. Har du forespørgsler angående jagtgeværer som ikke vises på vores hjemmeside, er du ligeledes velkommen til at tage kontakt til os.

Jagtegeværer har et indre glat løb, og det betyder, at lovgivningen for denne slags geværer ikke er den samme som for luftgeværer. Det er lovligt at eje et jagtgevær, hvis du indenfor de seneste 10 år har indløst et jagttegn. Hvis du har ammunition i hjemmet til dit jagtgevær kræves det, at du har et jagttegn eller en våbenpåtegning. Erhverver du dig et glatløbet jagtgevær, er du pligtig at anmelde dette til det lokale politi, hvor du bor, inden 8 dage efter du har erhvervet geværet. Anmeldelsesblanket hertil, kan hentes på politiets hjemmeside.

Tilbehør til dit jagtgevær kan ligeledes erhverves hos Pamhule Jagt og fiskeri, enten i den fysiske butik eller på hjemmesiden. I denne forbindelse gør vi dog opmærksomme på, at ammunition ligesom jagtgeværer ikke sendes med posten.