Jagtknive


Står du og mangler den helt rigtige kniv, når du er på jagt eller fisketur? I så fald burde du taget et smut forbi Parmule Jagt & Fiskeri. Hos Pamhule Jagt & Fiskeri har nemlig vi et stort udvalg af professionelle jagtknive, dolke, lommeknive, filetknive og slibesæt. Vores forskellige jagtknive er af de bedste mærker på markedet. Vi forhandler blandt andet jagtknive fra følgende mærker:

• Buck
• Gerber
• EKA
• DMT
• Marttiini
• Fallkniven
• Lansky

Den rigtige kniv er et meget vigtigt redskab for både fiskeren og jægeren. For jægeren sikrer den rigtige jagtkniv en hurtig aflivning af dyret, og for fiskeren er den rigtige kniv vigtig, hvis nu fiskesnøren skulle vikle sig ind.

Hos Pamhule Jagt & Fiskeri sælger vi knive både via vores store jagtwebshop, men også via vores 150 m2 store jagtbutik i Marstrup, Haderslev. For at gøre det lettere for vores kunder, har vi opdelt vores forskellige knive i kategorierne Fällkniven, Slivesæt, Eka Knive, Buck Knive, Gerber Knive, Marttiini Knive, Herbertz Knive, Puma Tec Knive, Brusletto, Kershaw Knive og Vagedal Knive.

Klik her og find lige den jagtkniv du står og mangler.

Vi kan hos Pamhule Jagt og Fiskeri tilbyde dig jagtknive i flere forskellige størrelser og kvaliteter alt efter dit behov. Er du jæger vil du som udgangspunkt få størst glæde af en kraftig, skarp kniv, da denne skal anvendes til blandt andet at brække vildtet. Som fisker kan det være ideelt at tage udgangspunkt i en lidt mindre en af slagsen, så den er lettere at håndtere, da behovet her, er noget anderledes end ved jagt. Valget af jagtkniv er dog til dels en smagssag, og derfor kan det være en god idé at kigge forbi vores butik i Marstrup, Haderslev, for at afprøve, hvilken jagtkniv du synes ligger bedst i din hånd. Alt efter hvilket dyr der jagtes kan der være forskellige præferencer indenfor jagtknive, og det kan derfor også være at du har brug for mere end én jagtkniv. Igen er der selvfølgelig tale om en smagssag, da man naturligvis også kan foretrække én alsidig jagtkniv, som er anvendelig indenfor alle vildtarter.

I vores udvalg af jagtknive finder du desuden forskellige former for specialknive som fx bugåbnere og gren- og bensave. Sortimentet indeholder herudover læderskeder, slibesæt, multitools indeholdende jagtknive, opbrækkere, proptrækkere, save og bugæbnere, ligesom sortimentet indeholder den anerkendte Sagens Sav til Vildt.

Er du i tvivl om hvilken kniv du skal vælge som din foretrukne jagt- eller fiskekniv? Så tøv ikke med at kontakte os eller med at komme på besøg i vores store jagtbutik. Så finder vi sammen en løsning og finder den helt rigtige kniv, som passer lige til dig. Det er altid en god ide at få vejledning til hvilken kniv du skal vælge, da udvalget er meget stort og da vores personale er eksperter i at svare på spørgsmål og i at rådgive dig om valg af kniv. Rummer vort sortiment ikke netop den jagtkniv du har i tankerne, finder vi et godt alternativ. Indvig os i dine tanker, forestillinger og behov, så kan vi med garanti være dig behjælpelig. Har du ikke mulighed for at besøge os i vores fysiske butik i Marstrup, Haderslev, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os per telefon, 26124547, hvor vi også vil være dig behjælpelig med rådgivning og besvarelse af spørgsmål.
Ud over jagtknive forhandler vi hos Pamhule Jagt og Fiskeri et hav af andre former for jagtudstyr. Her iblandt kan nævnes vildkroge, vildtnet og ammunition. Vi har ganske enkelt alt du skal bruge til den perfekte dag på vandet eller i skoven.

Butikkens åbningstider er:
Mandag-fredag 10:00-17.30
Lørdag 09:00-13.00