Kikkerter


Mangler du den perfekte riffelkikkert eller håndkikkert til at fuldende dit jagtudstyr? Så burde du tage at kigge på Pamhule Jagt & Fiskeri. Vi har nemlig et stort og bredt udvalg af både riffelkikkerter og håndkikkerter. Vi ved at kravene fra jægere og naturmennesker bliver større og større, dag for dag og derfor har vi i vores udvalg kun kikkerter som med garanti vil opfylde de krav som jægerne og naturmenneskerne, har til deres kikkert. Vores udvalg er stort, og vi har både kikkerter til jagt og natur brug. Derudover finder du her kikkerter der er håndholdte og til at montere på geværer og lignende. Du finder også tilbehør til kikkerter her, blandt andet linsebørster, stativer, seler og meget andet. Gå ind under den ønskede kategori her under og find lige den kikkert du altid har drømt om.

At vælge den rigtige kikkert er dog for mange en kæmpe udfordring og derfor har vi udarbejdet en lille guide, som hjælper både jægere og naturelskere med at bestemme sig for hvilken kikkert de skal vælge. Det som guiden blandt andet tager højde for, er hvilken størrelse objektivdiameter kikkerten skal have, hvor stor forstørrelse kikkerten skal have og om kikkerten skal bruges til at sigte med eller om den bare skal bruges til at betragte landskabet og dyrelivet. Den fulde guide til valg af kikkert finder du på vores hjemmeside under fanen FAQ.

Skulle du efter gennemlæsning af guiden stadig være i tvivl, eller ønsker du bare en mere personlig rådgivning, kan du vælge at kontakte os på telefon 26124547, ligesom du selvfølgelig er mere end velkommen til at kigge forbi vores store jagtbutik i Marstrup, Haderslev, og få en snak om, hvilken kikkert som vil passe lige præcis til dig. Det er altid en god ide at få vejledning til, hvilken kikkert du skal vælge, da udvalget er meget stort. Da vores personale er eksperter i at svare på spørgsmål og i at rådgive dig om valg af kikkert, går du aldrig galt i byen hos os.

Hos Pamhule Jagt og Fiskeri er vi meget opmærksomme på, at behovet for jagtudstyr er forskelligt fra jæger til jæger og fra naturmenneske til naturmenneske, og derfor spænder vores sortiment af kikkerter også bredt. Vi er blandt andet opmærksomme på, at mange år med jagt som hobby kan resultere i øm nakke og ømme skuldre, ligesom man af et hav af andre årsager kan have problemer med disse kropsdele. Dette har vi taget højde for, og har derfor i vores sortiment en genial skulderrem til din kikkert, der fordeler vægten heraf.

I vores sortiment af kikkerter og kikkertudstyr finder du også vildkameraer, adaptere hertil, og afstandsmålere. Når du som jæger befinder dig i et nyt terræn, som du endnu ikke har stiftet bekendtskab med, er en laser afstandsmåler næsten uundværdig. Derfor forhandler vi afstandsmålere fra flere forskellige kvalitetsmærker som fx Leica, Fontaine, Optimic og Bushnel. Fra samme mærker finder du ligeledes kikkerter i sortimentet, ligesom vi fører kikkerter fra mærkerne Viewlux og Asphen. Under fanen kikkerter på vores hjemmeside finder du ligeledes spottingscopes Vores sortiment af jagtkikkerter indeholder desuden den nye og spændende kikkertserie fra det amerikanske brand Trijicon. Et hav af tests og undersøgelser har bevist at netop denne kikkertserie er et af verdens bedste. Serien har belyst sigtemiddel helt uden batterier og har en helt ekstraordinær garantiordning, da der på serien er livstidsgaranti.

Kom ind i butikken og få en snak med os, så vi man finde den helt rigtige jagtkikkert til dit behov. Uanset om kikkerten skal anvendes til rådyr- og hjortejagt eller til fjeld- og ekstremjagt har vi kikkerten til dig.

Butikkens åbningstider er:
Mandag-fredag 10:00-17.30
Lørdag 09:00-13.00